Radioporadna
Čerstvou kávu z kapslí neuvaříte. To spíš navoněnou mrtvolu, tvrdí znalec
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Klasický turek vás sice nakopne, je ale plný škodlivých látek
Radioporadna
-
Je libo presso, nebo picollo? Italský kavárník by si ťukal na čelo
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Lokaj: Nejlepší káva je 7 až 10 dní po pražení. My pražiči říkáme, že se nejdřív musí „vyprdět“
Hovory
-
Lógr z kávy nemusíte vyhazovat. Uplatnění najde v domácnosti,...
Dopolední Radiožurnál
-
Letní inspirace a vhodné oděvní materiály pro slunečné dny od módní návrhářky Jitky Šedové
Radioporadna
-
Káva se dá degustovat jako víno, tvrdí pražič kávy z Medlešic
Kdo umí, ten umí
-
Jedna z nejdražších káv se vyrábí z bobků. Kolik stojí a proč někteří před cibetkovou kávou varují?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Rozhlasové dokumenty na MFDF Ji.hlava 2015
Radiodokument
-
Kávový banánový chléb
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Na výstavě v Rokycanech hraje hlavní roli káva
Zprávy pro Plzeňský kraj