Radioporadna
Batáty, řepa, křen. Jsou zdravé, prohřejí tělo a chutnají! Vyzkoušejte naše tipy
Radioporadna

Pardubice
Dobře se prohřát zdravým jídlem, to je teď v lednu důležité pro naše tělo. A je to i rada odborníka na zdravou výživu Jiřího Malíka z Pardubic. V Radioporadně doporučil několik takových prohřívacích jídel ze své nové kuchařky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Malovaný perník na Velikonoce potěší koledníky a ozdobí váš stůl
Radioporadna
-
Kuchařské čarování na téma brambory, tentokrát vařené bramborové noky
Kuchařské čarování
-
Jak si poradit s úrodou na zahrádce. Zpracování ovoce a letní pečení. Co vykouzlíme z cuket?
Radioporadna
-
Recept na piškotovou roládu Jany Vlkové se hodí nejen o Vánocích
Hobby magazín speciál
-
Kuře je u nás nejpopulárnější drůbeží maso. Udělejte si ho s houbami a určitě nebudete litovat
Vaříme s Habadějem
-
Vyzkoušejte vepřové ledvinky s kotletou. Na čas zabijaček vzpomínal Jaroslav Sapík
Pochoutkový rok
-
Špenátové Pochoutky s Otakarem Brouskem
Pochoutky na talíři
-
Cukroví můžete mít i bez pečení
Dobré dopoledne
-
Jak si vyrobit domácí čokoládu a další zdravé čokoládové pochoutky
Přírodní lékárna
-
Zázračná moc červené řepy: máme pro Vás recept!
Dopoledne pod Ještědem