Radioporadna
Batáty, řepa, křen. Jsou zdravé, prohřejí tělo a chutnají! Vyzkoušejte naše tipy
Radioporadna
Pardubice
Dobře se prohřát zdravým jídlem, to je teď v lednu důležité pro naše tělo. A je to i rada odborníka na zdravou výživu Jiřího Malíka z Pardubic. V Radioporadně doporučil několik takových prohřívacích jídel ze své nové kuchařky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jak se zbavit přebytečných kilogramů? Při odpolední svačině a večeři se vyhněte sacharidům
Radioporadna
-
Plýtvání jídlem? „Inspirací by nám měly být naše babičky,“ radí šéfkuchař restaurace Sůl a řepa
Speciál Radiožurnálu
-
Plýtvání se slevou. „Naše společnost je málo vyspělá,“ říká...
Dopolední Radiožurnál
-
Pochoutky s Kateřinou Cajthamlovou
Pochoutky na talíři
-
Stravování podle ročních období? Důležité jsou sezónní, fermentované a lokální potraviny
Host Dopoledního expresu
-
Jarní knedlík s vajíčkem a ředkvičkami
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Místo cukroví nepečený jablečný dort. Překvapte rodinu lehkým dezertem s vůní skořice
Radioporadna
-
Vláknina funguje jako kartáč, který čistí střevo
Co vás zajímá
-
Zdravotní sestra Šárka vzpomíná na stav nouze: Nikdo nám neřekl, jak to bude bolet...
Seriál Radiožurnálu