Radioporadna
5 stupňů je ideální teplota pro skladování brambor. V chladu „zeslábnou“ a při teple začnou klíčit
Radioporadna
Hradec Králové
Brambory a podzim, to jde prostě krásně dohromady. Také se říká, že Češi jsou národem bramborářů. Brambory totiž patřily k základním surovinám už v kuchyních našich předků.
Jana Kudyvejsová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Rozmačkané brambory
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Krouhané a kysané zelí, jako je levný přírodní zdroj vitamínu C, doporučuje zemědělec David Smetana
Radioporadna
-
V lese na Kleti se skrývá žebříkový kámen a záhadné kamenné zdi, prý vstupy do jiných dimenzí
Vltavín
-
Czechast Special: Czech Christmas
Czechast, Radio Prague International
-
Ve vlastní šťávě: Motá vám italština v kuchyni hlavu?
Ve vlastní šťávě
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Tvarohové taštičky plněné mletým masem od Rudolfa Cibulky
Pochoutkový rok