Přírodní lékárna
Papáju si dejte jako dezert i k masu. Budete pak vstávat z postele svižněji a v lepší náladě
Přírodní lékárna
České Budějovice
Papája je až desetimetrová tropická bylina, která produkuje aromatické plody vážící až 10 kilogramů. Dříve byla v našich končinách vzácná, v poslední době se k nám ale dostává produkce ze Španělska. Můžeme tak z těchto lahodných plodů získat mnoho prospěšného.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zázvor mírní těhotenské nevolnosti a je mimořádně účinný v prevenci rakoviny
Přírodní lékárna
-
Původně byly v Evropě pro prasata. Dnes se bez brambor...
Glosa Pavla Maurera
-
Jak omezit herbicidy? Plevel pomůžou najít satelity nebo drony
Laboratoř
-
Korporát vyměnila za pole. S levandulí v ruce je prý šťastnější
Kdo umí, ten umí
-
Víme, proč jsou jahody v zimě často bez chuti. Může za to jeden zákaznický stereotyp
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Nízké teploty mangu nesvědčí. Nechte ho dozrát v papírovém sáčku s banánem nebo jablkem
Babské rady
-
V období chřipek a viróz si domů pořiďte rýmovník
Náš host
-
Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň. Zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár
Ve vlastní šťávě
-
Klobásy se zelenou paprikou podle Marie Úlehlové-Tilschové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Péče o bezový sad se rovná péči o vinici, říká bezová farmářka
Hovory