Přírodní lékárna
Nejvýživnější salát je ten římský. Můžete ho i tepelně upravovat, třeba na grilu
Přírodní lékárna
České Budějovice
Salát je díky své osvěžující chuti, snadné stravitelnosti a mnoha možnostem úpravy oblíbenou zeleninou. V současnosti se pěstuje na celém světě, a to ve třech hlavních typech – salát hlávkový, římský a ledový.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Proti stresu a na podporu kondice zkuste salát polníček. Dochucujte různými zálivkami
Přírodní lékárna
-
Panzanella. Recept Romana Pauluse na salát za hubičku ze starého pečiva
Vaření za hubičku s Romanem Paulusem
-
Skrytá síla kořenové zeleniny. Dejte si petrželové hranolky nebo celerové řízky
Babské rady
-
Jsou z brambor, ale zdravé nejsou. Smažené hranolky obsahují karcinogenní látky, varuje Jan Tuna
Dva na Dvojce
-
V období chřipek a viróz si domů pořiďte rýmovník
Náš host
-
Rybí ragú po staročesku. Skvělý pokrm s hustou zeleninovou omáčkou na kterém si smlsnou všichni
Vaříme s Habadějem
-
Fermentací posuneme chuť surovin na další úroveň. Zužitkujeme skoro všechno, říká kuchař Erik Cehlár
Ve vlastní šťávě
-
Dobroty z naklíčených semínek, nejzdravější a nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování