Přírodní lékárna
Nejen do polévky, libeček má širší využití. Zpestří chuť jídel a pomůže vám vyčistit tělo
Přírodní lékárna
České Budějovice
Libeček lékařský nemá v názvu slovo „lékařský“ jen tak náhodou. Zajímavá jsou ale i další pojmenování této trvalky, která na jaře bujně vyraší čerstvé lodyhy dorůstající až do výše dvou metrů.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zakrývat, či nezakrývat? Ledovce přikryté plachtou odtávají pomaleji, nehodí se to ale pro všechny
Věda Plus
-
Ledopády lákají turisty i sportovce. Ne všude v Jizerských...
Česko – země neznámá
-
Led na olomouckých Poděbradech ještě není dostatečně silný, varují provozovatelé
Zprávy ČRo Olomouc
-
Časté bolesti v krku mohou mít různé příčiny
Doktorská rada
-
Nespleťte si přesličku rolní a luční. První je léčivá, druhá jedovatá
Hobby magazín speciál
-
Nepustím zmrzlinu, která mi nechutná, musí to být fakt luxusní, přiznává vyhlášený zmrzlinář Hrivňák
Hovory
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o zmrzlině. Která má být barevná a která má ležet?
Ve vlastní šťávě