Přírodní lékárna
Nebojte se vajec. Dodají tak skvělé bílkoviny, že se jim nevyrovná nic kromě mateřského mléka
Přírodní lékárna
České Budějovice
Nové tisíciletí zbavuje vejce nálepky zakázané potraviny. Objevujeme totiž důležitost tukových látek, jako je například i cholesterol, pro vitalitu a zdraví. Ačkoliv se kvůli obsahu cholesterolu zdravotní doporučení předháněla v potlačování konzumace vajec, ta naštěstí zůstala oblíbenou potravinou.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Recepty z vajec
Kuchařské čarování
-
Petržel nepoužívejte jen jako ozdobu jídel, může toho nabídnout mnohem víc
Přírodní lékárna
-
Vejce je vynikající zdroj bílkovin, tuků, vitamínů i minerálních látek
Náš host
-
Statiny jsou podobným pokrokem v léčbě jako před časem antibiotika
Co vás zajímá
-
Cholesterol a problémy s ním spojené
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Houbaření se trochu hanlivě říká golf pro chudé. Houbařům to ale nevadí a připraví si skvělý guláš
Vaříme s Habadějem
-
Vysoký cholesterol má 7 z 10 Čechů a často o tom vůbec neví. V těle máme „hodný“ HDL a „zlý“ LDL
Radioporadna