Přírodní lékárna
Kysané zelí, korejské kimchi a další kvašená jídla zlepší trávení a detoxikují tělo
Přírodní lékárna
České Budějovice
Fermentovaná neboli kvašená jídla se nachází na půli cesty mezi stravou vařenou a syrovou. Spojují výhody a redukují nevýhody obou. Měla by proto být pravidelnou součástí našeho jídelníčku.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Houbaření se trochu hanlivě říká golf pro chudé. Houbařům to ale nevadí a připraví si skvělý guláš
Vaříme s Habadějem
-
Nová reforma: Školy mají učit práci s emocemi
Vinohradská 12
-
Quinoa je skvělá pro celiaky, můžete ji připravit s chřestem i čokoládou
Přírodní lékárna
-
Luštěniny nejsou nudné. Jak je vrátit na naše talíře? Začněte třeba červenou čočkou
Dva na Dvojce
-
Ve vlastní šťávě: Zachraňujte jídlo, ať nekončí v popelnicích
Ve vlastní šťávě
-
Keto dieta a raw stravování. Doporučil by je gastroenterolog Pavel Kohout?
Blízká setkání
-
Bez hladovění. Dnes je trendem živit pacienta po operaci co nejdříve, někteří si nosí umělou výživu…
Zdravíčko
-
Zkažený žaludek umí pěkně potrápit. Co mu uleví?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové