Přírodní lékárna
Hroznové víno zlepší vaše zažívání. Dejte ho na koláč, ale zkuste i s rybou a játry
Přírodní lékárna
České Budějovice
Je to ovoce, kterého se na světě pěstuje zdaleka nejvíc. Hroznové víno bylo dobře známé již v antice a rychle se rozšířilo do celé Evropy. Dnes mezi největší světové producenty patří Itálie, Španělsko a Francie.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Čočka nasytí rychle, bez přemíry kalorií a dodá spoustu živin. Zkuste naše recepty
Přírodní lékárna
-
Experimentovat se musí! Pavel Maurer ochutnával čínská vína
Glosa Pavla Maurera
-
Anglie vinařskou velmocí? Místní víno je velmi suché, ale propadli mu už i vinaři z Champagne
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Mirabelky skvěle chutnají i léčí, neplést si je se špendlíky
Pochoutkový rok
-
Týden očima Petra Schwarze: Jednotně, v dvojstupu
Názory a argumenty
-
37 tisíc lahví Černé vdovy po zásluze vypili osvoboditelé
Náš příběh
-
Bergamot: hruškovitý tvar plodu v sobě ukrývá vonné esence – ucítíte je v čaji Earl Grey
Babské rady
-
Proč je u nás teď třikrát víc vinic než za první republiky? A uživí se?
Zaostřeno
-
Milk and Honey: Hallelujah
Hvězdy, hity, legendy
-
Vítejte v tokajském ráji. Jaroslav Ostrožovič vypráví o výrobě Tokaje na jihovýchodním Slovensku
Apetýt