Přírodní lékárna
Hroznové víno zlepší vaše zažívání. Dejte ho na koláč, ale zkuste i s rybou a játry
Přírodní lékárna

České Budějovice
Je to ovoce, kterého se na světě pěstuje zdaleka nejvíc. Hroznové víno bylo dobře známé již v antice a rychle se rozšířilo do celé Evropy. Dnes mezi největší světové producenty patří Itálie, Španělsko a Francie.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Červená řepa rychle povzbudí mozek. Zkuste řepnou šťávu, salát nebo polévku
Přírodní lékárna
-
S Pavlem Kacerovským o Svatomartinském víně
Host Dopoledního expresu
-
Hokaido na pekáč, máslovou na polévku. Zkuste nevšední recepty z dýně
Radioporadna
-
Myslechovice
Od Pradědu na Hanou
-
Speciality z Alsaska i jídla vhodná k dobrým vínům představil šéfkuchař Martin Čížek.…
Rozhlas u plotny
-
Artsemestr v Praze a Zlíně
On Air
-
Makleja srdčitá může nejen zdobit zahradu – pomůže i při parodontóze
Dopolední expres
-
Na Zelený čtvrtek si dejte polévku z jarních bylin. Budete zdrávi po celý rok
Dopolední Region
-
Trvalá korekce očních vad, například v podobě laserových operací
Lékárna
-
Udělejte si pikantní kuřecí játra s rýží. Bude to taková nostalgická vzpomínka na naše dětství
Vaříme s Habadějem