Přímo z místa
Ekologické zemědělství a bioprodukce potravin je stále provázena mýty, které se těžko vyvrací
Přímo z místa
Olomouc
Ekologické farmy produkující biopotraviny jsou často předmětem nedůvěry ze strany zákazníků i obyvatel míst, kde sídlí. Jaké to ale ve skutečnosti je, provozovat podobnou farmu a ještě navíc v horské krajině pod Králickým Sněžníkem?
Miroslav Kobza
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Když se farmář stará o svá zvířata dobře, může se chov dobytka i vyplatit
Natura
-
V rakouském Irschenu vsadili na bylinkovou turistiku
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ztrácíme půdu pod nohama: jak zemědělství proměňuje klima a naši krajinu?
Karbon (CZ)
-
Jak se vede zemědělcům
Co vás zajímá
-
Zákazníci míří pro ovoce nebo zeleninu čím dál častěji přímo k farmářům. I na Královéhradecku
Zprávy pro Královéhradecký kraj