Příběhy z Vysočiny
Víno z Vysočiny bývalo kvalitní. V okolí Mohelna se díky hadci udrželo až do 19. století
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bílé, červené, šumivé. Jakou teplotu má mít při podávání víno? Souvisí s tím i držení sklenky
Pochoutkový rok
-
Na mikulovském zámku mapují historii vína. Mají exponát...
Česko – země neznámá
-
Čím méně se vínu pleteme do cesty, tím je kvalitnější, myslí si vinař Michlovský
Apetýt
-
S vůní tradice: Příběh vína. Jak se orientovat ve vínech se sommeliérem Pavlem Winterem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
37 tisíc lahví Černé vdovy po zásluze vypili osvoboditelé
Náš příběh
-
Moravská vína mají svůj význam a je radost je pít. Některým ale chybí rozmanitost, míní znalec
Hovory
-
Letošní moravská vína by měla být díky počasí mimořádně kvalitní
Zprávy ze Zlínského kraje