Příběhy z Vysočiny
Vařit se dá zdravě a přitom chutně, potvrzují ceny pro zdravou školní jídelnu mateřské školky Vídni na Žďársku
Příběhy z Vysočiny
Vysočina
V kuchyni vídeňské školky je šikovná kuchařka úplně sama. Marie Prudková zvládá uvařit denně téměř šedesát obědů – nejen pro děti ze školky, ale i pro externí strávníky.
Dáša Kubíková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Na soutěži Kuchař Vysočiny se předvedou největší kuchařské talenty z gastronomických škol kraje
Příběhy z Vysočiny
-
Bezlepková dieta nemusí zruinovat rozpočet. Místo speciálního pečiva kupte rýži, jáhly a čočku
Zdravíčko
-
Nebaví mě vařit desítky minut a pak to dítě nejí. O vaření dětem, zásadách a kompromisech
Houpačky
-
Bezlepkové jídlo některé školní jídelny zajistit nedokážou. Pak ho musí dodávat rodiče
Zprávy z jižních Čech
-
Apetýt
Apetýt
-
Zastávka v garážové kuchyni, kde vznikají ořechová másla, a také v hlubocké knihovně
Dámská jízda
-
Chtěla podpořit komunitní život a tak založila Makovici. Setkání se Zuzanou Kuperovou
Odpolední interview
-
Kvůli tropickému počasí mění některé mateřské školy a jesle na Vrchlabsku svůj denní režim
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Malé sladké koláčky? Slovácké vdolečky. Vyhlášené jsou ty vlčnovské
Pochoutkový rok