Příběhy z Vysočiny
V bytové restauraci jsou kuchařky zároveň servírkami, číšnicemi i hostitelkami
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Látkový ubrousek se podle etikety dává na kolena, pečivo neukusuje a meloun krájí příborem
Návod na etiketu
-
I placení v restauraci má svá pravidla. Pozor, ať se neztrapníte
Než odejdete z domova
-
Prokrastinace se dá zbavit. A není to ani moc složité, tvrdí Petr Ludwig
Host do domu
-
Ve vlastní šťávě: Na stáži je důležité nasát filozofii restaurace a tu se snažit přenést
Ve vlastní šťávě
-
Nádobí ze stolu se sklízí najednou, platí pro to pravidlo debaras, vysvětluje Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Podle předpovědí čeká Velkou pardubickou ideální počasí. Jak...
Máme hosty
-
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj