Příběhy z Vysočiny
Farmáři z Odunce: Stařené hovězí maso na pánvi nebo grilu nepustí šťávu a podrží si plnou chuť
Příběhy z Vysočiny
Vysočina
Je léto, čas grilování. Na roštech a lávových kamenech se opékají kuřata, sýry i zelenina. Zlatou klasikou je ale samozřejmě hovězí steak, a ten nejkvalitnější je stařený.
Irena Šarounová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Masové kuličky v rajčatové omáčce připravíte snadno a rychle. Určitě si je zamilují všichni u stolu
Vaříme s Habadějem
-
Ve vlastní šťávě: Co máte dnes na péro?
Ve vlastní šťávě
-
Ke zlaté barvě škvarkům pomůže mléko. Hotové jsou, když vyplavou na hladinu sádla
Příběhy z Vysočiny
-
Kvalitní kuře poznáte zrakem i hmatem. Chlazené se dá uchovat až týden
Radioporadna
-
Nejlepší hřibové karbanátky pro všechny milovníky hub usmažil Milan Dymák ze Zlína
Pochoutkový rok
-
Omáčka ze sušených rajčat
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Glosa Pavla Maurera: I veverky mají svou hrdost a berou si...
Glosa Pavla Maurera