Příběhy slavných značek
Ferrero: Za vynálezem nutelly stál nedostatek kakaa za druhé světové války
Příběhy slavných značek
Dvojka
Hebký, lehce roztíratelný čokoládový krém? Původně se nutella vyráběla v tuhém stavu a šlo vlastně o z nouze ctnost. Poslechněte si příběh rodiny, která vsadila na lískové oříšky.
Jitka Škápíková
Připravil: Jan Kovařík
Dramaturgie: Magdalena Šorelová
Zvukový mistr: Radek Veselý
Zvukový design: Jiří Litoš
Režie: Jitka Škápíková
Premiéra: 26. 5. 2020
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Když se potkají dva Francouzi ve vietnamském pralese, vznikne nejlepší čokoláda v jihovýchodní Asii
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Tvrdý jako štolverk
Slovo nad zlato
-
Oříškové máslo
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jak si vychutnat čokoládu? Dodržujte čokoládové desatero
Pochoutkový rok
-
Od kakaového bobu až po tabulku. Michaela Dohnálková dohlíží na celý proces vzniku čokolády
Dopolední Region
-
Oslaďte si Valentýna originálním způsobem. Vlastní čokoládu zvládnete za pár minut
Radioporadna
-
Zažít rozkoš na jazyku? Nezapomenutelné pralinky si můžete připravit doma i vy. Poradíme, jak na to
Radioporadna
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory
-
Muzeum čokolády v Táboře vás ohromí čokoládovým vlakem i bustou postavy z Pirátů z Karibiku
Výlety