Prahou křížem krážem
Co vznikne, když se čokoláda potká s kávou
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ovoce je zdravé. Proto jezte čokoládu! radí slovenský...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Ve vlastní šťávě: Londýnská káva v Brně
Ve vlastní šťávě
-
Našla jsem si svoje místo na světě. V kavárně, říká Pavla Paseková
Dobré dopoledne
-
Nenápadný půvab kavárny Nový Svět
Prahou křížem krážem
-
S kávou kolumbijských indiánů do mne vstupuje jejich příběh....
Glosa Pavla Maurera
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory
-
Pestrá přehlídka závinů a nejnovější specialita kulináře Petra Stupky
Kuchařské čarování
-
Grand Café Orient in Prague–the only Cubist café in the world
Prague Cafes