Poznáváme Šumavu
Před sametovou revolucí Šumava na vynikající gastronomii turisty rozhodně nelákala
Poznáváme Šumavu

Plzeň
Národ paštikářů. Tak někteří kritici označovali Čechy, kteří vyráželi na dovolenou v době předrevoluční a třeba ještě v 90. letech, a to jak po Československu, tak třeba i v zahraničí. Gastronomie v té době totiž nebyla úplně na vysoké úrovni.
Jan Dvořák
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Šumavská rekreace za totality: žádné kolo, žádné běžecké trasy. Jen dýchání čerstvého vzduchu
Poznáváme Šumavu
-
Jiří Pehe: Pětikoalice začíná povolovat ve švech
Názory a argumenty
-
Nechybělo mnoho a z Bedřicha Hrozného mohl být evangelický farář
Historie Plus
-
V kritickém roce 1938 šlo na obranu až 21 procent HDP, uvádí historik
Jak to bylo doopravdy
-
Vždycky jsem se modlil k Panně Marii… Vzpomínky Krále Šumavy Josefa Hasila – 2. část
Příběhy 20. století
-
Jsou dvojí čelisti z filmu Vetřelec fikce? Stejné má muréna jihokarolínská, říká biolog
Leonardo Plus
-
Opusťte stereotyp a prožijte něco nového, protože plynutí času poměřujeme zážitky
Studio Leonardo
-
Král Přemysl Otakar II., zakladatel měst a poslední archeologické pohledy na naši krajinu z výšky
Planetárium
-
Pérák v Praze
Černá sanitka Druhá žeň
-
Meteor o nekonečné knize, vzniku Měsíce a ovládnutí ohně
Meteor