Poradna
Šéfkuchař Jan Kostka ctí osvědčené recepty své babičky, zároveň je ale otevřený moderním variantám vánočního menu
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuřecí stehna na pivu se žampióny a domácí bramborové noky. Zážitek, na který se rozhodně nezapomíná
Vaříme s Habadějem
-
Štěpánská kachna s ořechovou nádivkou
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
S vůní tradice: Příběh kapra. O jeho zpracování ve studené kuchyni s šéfkuchařem Romanem Paulusem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Mrkev v kuchyni. Zkuste mrkvance, lívanečky, dort nebo zlivského mrkvokapra
Kuchařské čarování
-
Po typicky české stravě se nemusí nutně tloustnout
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Bramborové placky plněné tvarohem. Oblíbený recept Mirky Svrčkové si také zamilujete
Pochoutkový rok
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
Cibule je nezastupitelná v kuchyni a prospívá i našemu zdraví
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Jak se změnila kuchyně od dob 1. republiky? Masaryk večeřel buchty a kuře bylo luxus, míní historik
Dva na Dvojce