Poradna
Praktické rady ke grilování
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sladké grilování aneb tepelně upravovat můžeme i ovoce. Léto s šéfkuchařem Radkem Pálkou
Radioporadna
-
Pavel Maurer radí: Čtyři důvody, proč jíst ořechy
Glosa Pavla Maurera
-
Jak připravit maso na gril? Co by měly mít správné burgery? Radí šéfkuchař z ústecké Větruše
Host Dopoledního expresu
-
Jak připravit svatomartinskou husu podle Romana Pauluse
Na vidličce Romana Pauluse
-
Doba marinovaných krkovic je pryč. V grilu můžete i udit a maso hlídat na dálku
Radioporadna
-
Kuchařská kouzla s rajčaty a paprikami
Kuchařské čarování
-
PORADNA: Hovězí maso na gril by mělo být uleželé
Dobré dopoledne
-
Vyzkoušejte zapečenou zmrzlinu podle receptu šéfkuchaře Jaroslava Sapíka
Pochoutkový rok
-
Zapečené vepřové maso se zelím a bramborem à la Živáňská. Sliny se budou sbíhat úplně všem!
Vaříme s Habadějem
-
Jarní kulinářské inspirace v podání šéfkuchaře Jana Kostky
Poradna