Poradíme vám
Co je a co není burčák?
Poradíme vám
Plzeň
Jaká úskalí v těchto vedrech má nákup potravin na stánku v tržnici? Kolik druhů je balených vod? A je burčák opravdu vždycky burčákem? Na dotazy odpovídá pracovnice regionálního inspektorátu Státní zemědělské a potravinářské inspekce v Plzni. Moderuje Stanislav Jurík.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
O radosti z jídla i ze života: Vláknina. Proč je v našem jídelníčku důležitá?
Jezte, ať vám to sluší
-
O potravinách a trhu s nimi s odbornicí ze Státní zemědělské a potravinářské inspekce
Host Dopoledního expresu
-
K plýtvání potravinami přispívají vysoké ceny a promoční akce, kritizuje Mikoška ze Svazu obchodu
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Houbařská sezóna začala. Co všechno lze z hub uvařit? A jak je jíst zasyrova?
Dva na Dvojce
-
6 supermarketů v krajském městě a v nákupním košíku 8 běžných potravin. Jaké jsou rozdíly v cenách?
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Čirok je levný, bezlepkový a zdraví prospěšný. Hodí se téměř do všech receptů
Přírodní lékárna
-
Proč jsou kupovaná rajčata bez chuti? Trhají se nezralá a pak se na ně stříká etylen, líčí odborník
Dopolední host