Polední sirény
Změnili jste stravovací návyky kvůli zdražení v restauracích? Zajímaly se Polední sirény
Polední sirény
Jak řešíte polední jídlo? „Restaurace jsou sice otevřené, ale zdražily a pro někoho bude problém zajít si každý den na oběd,“ soudí Sandra Pogodová a Linda Finková. „Restauratéři to obhajují tím, že všechno zdražilo,“ vysvětluje Sandra Pogodová a Linda Finková dává k dobru vlastní „recept“. „Do hospody chodíme jednou za dva či tři měsíce. Takže nás se to netýká.“ Probíraly se také silnice, které obsahují plasty, a bydlení v maringotkách a karavanech.
Jitka Asterová, Linda Finková, Sandra Pogodová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ať si města otevřou řeznictví a kožešnictví! Pro Polední sirény je problém nutrií vyřešen
Polední sirény
-
Jídlo se mi do života motá odmalička, říká foodbloggerka Petra Tajovsky Pospěchová
Dobré dopoledne
-
Sandra Silná: Vize pro naději
Vize z krize
-
Největší problém bude v gastronomii s personálem. Lidé jsou demotivovaní, tvrdí šéf restaurace Štift
Hovory
-
S hubnutím nespěchejte. Tělo bychom neměli vnímat jako problém, přibližuje výživová poradkyně
Host Lucie Výborné
-
Sláva mu zatím do hlavy nestoupla. Na závodech si jede to svoje, říká o Martinu Fuksovi jeho rodina
Olympijský rok
-
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Nejlépe vařím, když jsem naštvaná, usmívá se foodblogerka Dagmar Heřtová
Host Radiožurnálu
-
Tip Juliany Maškrtnice: Pro sladké zajděte do brněnské čokoládovny Choklid
Tip