Podhoubí
Živé Podhoubí na Kytkobraní: lokální potraviny pro všechny a pokojovky jsou produktem kolonialismu
Podhoubí
Radio Wave
Jak se dostaly do našich obýváků monstery a fíkusy? Jaké typy komunitou podporovaného zemědělství v Česku fungují? Používají ekologičtí pěstitelé květin na řez kytky z volné krajiny a za jakých okolností je mohou sbírat? To jsou otázky, které se řešily na panelové diskusi v Atriu na Žižkově. Odpovídaly Alexandra Střelcová, Alena Wranová a Jolana Teuberová.
Ondřej Šebestík
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Méně sněhu v Alpách. Jak vypadá udržitelné lyžařské středisko? Cestu hledají v italské Carezze
Podhoubí
-
Přírodní zahrada? Patří do ní hadník i plevele, chemie nebo rašelina je ale zakázaná
Natura
-
Proč žijeme sami
Vinohradská 12
-
Tahle italská farma dostala zemědělského Oscara. Vedou ji už...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Štěstí ASAP 1. díl: Hustle
Štěstí ASAP
-
Vlčí děti. Příběh sirotků, jimž poválečná nenávist vzala vše
Radiodokument
-
Nevyhovuje nám, kam se společnost žene, a chceme být vyslyšeni, říká o mladé generaci Bázlerová
Chyba systému
-
I kapslové espresso může chutnat dobře, říká kavárník a pražič Kristián Kříž
Ve vlastní šťávě
-
Růst či nerůst: jak zachovat blahobyt a nezničit si přitom planetu?
Karbon (CZ)
-
Česko prochází bouřlivým obdobím, cestu z tohoto stavu hledá filosof a ekonom Tomáš Sedláček
Leonardo Plus