Pochoutky na talíři
Znojemskou pivní plec s lokšemi ochutnala i herečka Alena Antalová
Pochoutky na talíři
Region
Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal zavítali do hostince U tunelu v Praze-Karlíně. Kuchyni tam šéfuje Petr Chaloupka a naučil nás připravovat znojemskou vepřovou plec na pivu s opékanými lokšemi. Ochutnala i herečka Alena Antalová.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tobogan
-
V Kambodži odmítla ochutnat pavouky, ale v Turecku se vydala do podzemí za mořskou pěnou
Na cestách s Petrem Voldánem
-
Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Oleksandry Simochko s ukrajinskou…
Mezi námi
-
Víra v lidi i vlastní uzdravení. Film Černobyl na kolečkách vypráví o expedici vozíčkáře Honzy Duška
Apetýt
-
Nějaké „Miluju tě“ mě nezajímá. Poslední rozhovor s Charlesem Aznavourem na Dvojce
Host do domu
-
Popelka slaví 50 let: Jednou princem, navždy princem, říká Trávníček
Náš host
-
Jednoduché kapří výpečky plné chuti od Marcela Popoviče z Plzně chutnají za tepla i za studena
Pochoutkový rok
-
Hudba k tabuli
Polední koncert