Pochoutky na talíři
Zelňačku z uzených žebírek od šéfkuchaře Jana Prchlíka ochutnal fotograf Robert Vano
Pochoutky na talíři

Region
Do restaurace Špejchar v Praze-Horních Počernicích jsme pozvali na zelňačku z uzených žebírek fotografa Roberta Vana. K jídlu má blízko. Napsal a nafotil vlastní kuchařku. Polévku nám uvařil a naučil zdejší šéfkuchař Jan Prchlík.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tomatová polévka s nokem z řeckého jogurtu od Martina Macháčka
Pochoutky na talíři
-
Jaroslav Sapík vařil pro papeže a pět prezidentů: S první dámou jsem zavařoval meruňkové knedlíky
Alex a host
-
Zajíc s černou omáčkou podle Zuzany Kučerové
Pochoutkový rok
-
Recepty čtyř šéfkuchařů ze čtyř budějovických podniků
Kuchařské čarování
-
„Byla to naše jediná evropská filmová hvězda.“ Fotograf Slavík pracuje na knize o Janě Brejchové
Blízká setkání
-
Ve víně není pouze pravda, ale i tříslovinky, myšina a ocas
Buchty
-
Meteor o podivném predátoru, vychytralých jelenech a vltavínech
Meteor
-
Hotel Evropa očima Roberta Vana
On Air