Pochoutky na talíři
Zelňačku z uzených žebírek od šéfkuchaře Jana Prchlíka ochutnal fotograf Robert Vano
Pochoutky na talíři
Region
Do restaurace Špejchar v Praze-Horních Počernicích jsme pozvali na zelňačku z uzených žebírek fotografa Roberta Vana. K jídlu má blízko. Napsal a nafotil vlastní kuchařku. Polévku nám uvařil a naučil zdejší šéfkuchař Jan Prchlík.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zdeněk Troška slaví 70. V Toboganu vzpomíná, jak se před 40 lety natáčelo Slunce, seno, jahody
Tobogan
-
Pochoutky s Robertem Vanem
Pochoutky na talíři
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě
-
Houbařská poradna s Jiřím Rothem
Host Dopoledního expresu
-
Šéfkuchař Radek David: Českou kuchyni máme pod kůží. Z modu à la zdravé jídlo se k ní jednou vrátíme
Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy
-
Roman Vaněk - šéf Pražského kulinářského institutu
Tandem
-
Proč se dívat při focení pod nohy? S Robertem Průchou o pohlednicích i plánech do budoucna
Host ve studiu
-
Křest Jihomoravské kuchařky východočeského šéfkuchaře Radka Pálky: Je to vážně kniha plná skvostů
Páteční host
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera