Pochoutky na talíři
Restované špecle s kuřecím masem a špenátem ochutnala i Leona Machálková
Pochoutky na talíři
Region
V pražské restauraci Tována na iluze vaří jídla pojmenovaná po filmových hvězdách a komediích z první republiky. Kuchař Kostas Vulgaridis naučil Naďu Konvalinkovou a Patrika Rozehnala připravovat restované bavorské špecle s kuřecím masem a špenátem. Na ochutnávku dorazila i zpěvačka Leona Machálková.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Hovězí flank steak s brambory a rajčátky připravil Radek Příhonský, ochutnávala Lorna Vančurová
Pochoutky na talíři
-
Jsem nadšený z toho, jak moje rodná Mladá Boleslav vzkvétá, říká herec Rudolf Kubík
Tady to znám
-
Inspirace z postní kuchyně našich předků
Kuchařské čarování
-
Václav Souček: Principy
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Na rozhlasové pohovce vyšlo najevo, že Lucie Vondráčková zachránila v Kanadě přes 600 psů a koček
Na pohovce Jožky Kubáníka
-
Libuše Švormová a Milan Svoboda ve Vypravěčích Ester Kočičkové a Václava Kopty
Vypravěči