Pochoutky na talíři
Restované špecle s kuřecím masem a špenátem ochutnala i Leona Machálková
Pochoutky na talíři

Region
V pražské restauraci Tována na iluze vaří jídla pojmenovaná po filmových hvězdách a komediích z první republiky. Kuchař Kostas Vulgaridis naučil Naďu Konvalinkovou a Patrika Rozehnala připravovat restované bavorské špecle s kuřecím masem a špenátem. Na ochutnávku dorazila i zpěvačka Leona Machálková.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pivní polévka od šéfkuchaře Lukáše Fialy. Ochutnala i Veronika Jeníková
Pochoutky na talíři
-
Pomsta Nicka Cartera, soukromého detektiva. Parodie na carterovky z pera smíchovského zubaře Foustky
Povídka
-
Petra Soukupová: Kočky. Povídka z antologie Žít jako single
Četba na pokračování
-
Jak dostat beránka a jiné pečené pochoutky z formy
Pochoutkový rok
-
Otakar Brousek: Je hezké mít na hlavě klobouk a vědět, že ho nosil Zdeněk Řehoř
Humoriáda
-
Celer ho měl přimět k vášni. Místo toho se mu zastavilo srdce. Omeletky s Halinou Pawlowskou
Omeletky
-
Kapr ve dvou úpravách s rychlým salátem a záviny
Kuchařské čarování
-
Klára Issová: Život je milosrdný a pořád nám dává šance napravovat naše chyby
Blízká setkání