Pochoutky na talíři
Petr Tyrichtr orestoval krkovičku z přeštického prasete a připravil i cibulovou marmeládu
Pochoutky na talíři
Petr Tyrichtr orestoval krkovičku z přeštického prasete a připravil i cibulovou marmeládu
Region
Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal koukali v Černokosteleckém zájezdním pivovaru pod ruce zkušenému kuchaři Petru Tyrichtrovi z restaurantu Mozaika v Praze, který bodoval i na letošním ročníku Prague Food Festivalu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Kam za festivaly jídla
Ve vlastní šťávě
-
V pražské Loretě začal průzkum barokních fresek podle Rembrandta
Kultura Plus
-
255. schůzka: A. D. C. I. P.
Toulky českou minulostí
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
Nejdřív úspěšný biograf, pak chátrající sklad. Sokolský Vzlet se mění v kulturní palác
Mozaika
-
Magazín o národnostních menšinách v Česku Poslechněte si rozhovor Oleksandry Simochko s ukrajinskou…
Mezi námi
-
EP73: Pavel Trojan
Prague Talk