Pochoutky na talíři
Pečeným candátem s omáčkou choron nadchnul Ondřej Soukup herce Petra Štěpánka
Pochoutky na talíři

Region
Pražskou restauraci Atelier Red & Wine ocenil i průvodce Michelin. Kuchyni tam šéfuje zkušený Ondřej Soukup, který Patrika Rozehnala a Naďu Konvalinkovou naučil, jak připravit candáta s chřestem, hlívou a omáčkou choron. V roli ochutnávače figuroval herec Petr Štěpánek.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Čočku s filetem ze sumce připravil pro Davida Prachaře Jaroslav Zahálka
Pochoutky na talíři
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 16. 1. 2022
Pochoutkový rok
-
Recepty čtyř šéfkuchařů ze čtyř budějovických podniků
Kuchařské čarování
-
Jak spojit klasickou českou kuchyni s kuchyní středomořskou? Není to tak nemožné. Přesvědčil…
Rozhlas u plotny
-
Ivana Andrlová a Jan Čenský: Pohádku Princové jsou na draka se nám vůbec točit nechtělo
Pohádkové Vánoce