Pochoutky na talíři
Pečený jelení hřbet s kaštanovým pyré uchvátil i houslistu Jaroslava Svěceného
Pochoutky na talíři
Region
Překrásné francouzské restauraci Art Nouveau v pražském Obecním domě šéfuje Jan Horký, kuchař, který se často účastní také světových soutěží. Nadě Konvalinkové a Patriku Rozehnalovi poradil, jak připravit pečený jelení hřbet s kaštanovým pyré. Nechte se zlákat stejně jako houslista Jaroslav Svěcený, který na vše dohlížel.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Račí krém s opečeným řapíkatým celerem ochutnala zpěvačka Jitka Zelenková
Pochoutky na talíři
-
V soutěžích se chci naučit dovednosti od úspěšných kolegů, říká zlatá kuchařka Hana Budková
Ve vlastní šťávě
-
Štrůdl: Co všechno lze přidat do jablek
Na vidličce Romana Pauluse
-
Každý obor má své talenty
Setkání u mikrofonu
-
Nejlepší sekaná je ta prejtová s česnekem a hořčicí od Jany Prudičové z Raspenavy
Pochoutkový rok
-
Vánočně prostřené stoly našich předků a sváteční hostiny ze světa
Kuchařské čarování
-
Dámská jízda s Mirkou Nezvalovou 27. 10. 2021
Dámská jízda
-
Pojďte si zavařit pod lízátka! Kuchař Lukáš Ende chystá přehlídku Gastro Hradec v malšovické aréně!
Host ve studiu
-
Umění jíst a překrmovat strnady. Čelisti vaří guláš z Medvěda
Čelisti
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera