Pochoutky na talíři
Pečený jelení hřbet s kaštanovým pyré uchvátil i houslistu Jaroslava Svěceného
Pochoutky na talíři

Region
Překrásné francouzské restauraci Art Nouveau v pražském Obecním domě šéfuje Jan Horký, kuchař, který se často účastní také světových soutěží. Nadě Konvalinkové a Patriku Rozehnalovi poradil, jak připravit pečený jelení hřbet s kaštanovým pyré. Nechte se zlákat stejně jako houslista Jaroslav Svěcený, který na vše dohlížel.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Konfitované králičí stehno Petra Šmrhy ochutnala herečka Jana Synková
Pochoutky na talíři
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 2. 1. 2022
Pochoutkový rok
-
Pavel Zedníček: V Kufru za mnou museli lítat a já jim pořád utíkal. Ale bavilo to všechny
Humoriáda
-
Klára Issová: Život je milosrdný a pořád nám dává šance napravovat naše chyby
Blízká setkání
-
Upadl jsem na dno gastronomických orgií, svěřuje se Pavel Maurer
Glosa Pavla Maurera
-
Teď pořád někdo leze do studené vody, diví se Aleš Cibulka. Tobogan navštívily „báby z ledu“
Tobogan
-
Antonín Pelíšek: Vaření
Rozhlasový sloupek