Pochoutky na talíři
Ondřej Slanina připravil lososa, bramborové pyré s celerem a řepu, ochutnávala Sabina Laurinová
Pochoutky na talíři

Region
Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal se přesnesli do restaurace hotelu Chateau st. Havel na Praze 4-Krči, kde v kuchyni kraluje „kluk v akci“ Ondřej Slanina. Připravil lososa s bramborovým pyré s osmaženým celerem, k tomu podával karamelizovanou červenou řepu se smetanovou omáčkou.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Antonín Linha připravil parfait z ovčího sýra se salátkem, ochutnávala Milena Steinmasslová
Pochoutky na talíři
-
Bramborový bezlepkový kubča Aleny Budíkové
Pochoutkový rok
-
Pavel Bereš z restaurace Toscana Brandýs nad Labem pro nás připravil recept na Žlutoploutvý…
Rozhlas u plotny
-
Kapr ve dvou úpravách s rychlým salátem a záviny
Kuchařské čarování
-
Když se zelenina grilováním zbaví vody, vynikne její přirozená chuť
Hobby magazín speciál
-
Do Labe se vracejí nejen lososi
Severočeský atlas
-
Rakousko: Kaiserschmarrn rozhodně stojí za ochutnání
Na vidličce Romana Pauluse
-
I když snoubenci chtějí moderní svatební menu, stejně často...
Dámská jízda
-
Brambory v lidové kuchyni našich předků
Špalíček
-
Je libo okurku, nebo okurek? Jazykovědec vysvětluje slova obourodá
O češtině od A do Z