Pochoutky na talíři
Ondřej Slanina připravil lososa, bramborové pyré s celerem a řepu, ochutnávala Sabina Laurinová
Pochoutky na talíři
Region
Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal se přesnesli do restaurace hotelu Chateau st. Havel na Praze 4-Krči, kde v kuchyni kraluje „kluk v akci“ Ondřej Slanina. Připravil lososa s bramborovým pyré s osmaženým celerem, k tomu podával karamelizovanou červenou řepu se smetanovou omáčkou.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Soutěž o nejlepší zvěřinový kotlíkový guláš při Dni s myslivci na Stříbrném rybníce v Hradci Králové
Vaříme s Habadějem
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Vaření ze zelí a brambor a k tomu recept na rybí polévku z výlovu Rožmberka
Kuchařské čarování
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
Lokše s kachními játry. Vyzkoušejte recept Šárky Koprdové, který ocení celá rodina
Pochoutkový rok
-
Kamila Procházková: Proč nepoužíváme čerstvé bylinky?
Host Lucie Výborné
-
„Oběd za dvě koruny a nejlepší jahodový koktejl,“ vzpomínají Polední sirény na bývalý automat Koruna
Polední sirény
-
Hudba k tabuli
Polední koncert