Pochoutky na talíři
Kuřecí prso plněné špenátem připravil Martin Janoušek, ochutnával Vojtěch Bernatský
Pochoutky na talíři
Region
Martin Janoušek z restaurace Blue Wagon v Praze na Vinohradech předvedl, jak se připravuje kuřecí prsíčko plněné špenátem podávané s bramborovými škubánky. Hostem byl sportovní moderátor České televize Vojtěch Bernatský, který přiznal, co nejí, jaká bláznivá jídla ochutnal v cizině a jaká jídla připravuje pro dceru.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zadělávané dršťky s majoránkou od kulinářského olympionika Martina Slezáka
Pochoutky na talíři
-
Recept z Dámské jízdy: Cuketové kroužky
Dámská jízda
-
Šéfkuchař Radek David: Českou kuchyni máme pod kůží. Z modu à la zdravé jídlo se k ní jednou vrátíme
Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy
-
Českem nejen za sportem. Západní Čechy mají co nabídnout, říká k novému pořadu kameraman Vrbický
Náš host
-
Ve vlastní šťávě: Motá vám italština v kuchyni hlavu?
Ve vlastní šťávě
-
Bandorové kopečky podle ručně psaného receptáře z konce 19. století
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera
-
547. schůzka: Příběh malíře Čistého, po německu Reinera
Toulky českou minulostí
-
Silvestrovské oslavy jsou přede dveřmi a chybět na nich určitě nebude jeden český kulinářský vynález
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Petr Král sehnal harmonikáře pro seniory v Berouně. Je to vlastně snadné, zve k účasti v projektu
Seriál Radiožurnálu