Pochoutky na talíři
Konfitované králičí stehno Petra Šmrhy ochutnala herečka Jana Synková
Pochoutky na talíři
Region
V Battistově cihelně v Praze–Ďáblicích už dávno nevypalují cihly, bývalou pec proměnili v restauraci s poctivou českou kuchyní. Nadě Konvalinkové a Patriku Rozehnalovi tam Petr Šmrha ukázal přípravu konfitovaného králičího stehna. Roli degustátorky přijala herečka ze studia Ypsilon Jana Synková.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Zmrzlina s karamelem s dýňovými semínky od Daniela Popelky
Pochoutky na talíři
-
Jarní recepty s čerstvým lupením
Kuchařské čarování
-
Kromě velikonoční koledy mají Prachatičtí ještě speciální zvyk. Na hřbitov chodí pekat vejce
Zprávy z jižních Čech
-
Tomáš Pavelka - herec
Tandem
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě
-
Křehotiny s mákem od stařenky z Českého ráje
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Jana Plodková: V pubertě sbírala brýle a teď žije s optikem
Zálety Aleny Zárybnické
-
V Kambodži odmítla ochutnat pavouky, ale v Turecku se vydala do podzemí za mořskou pěnou
Na cestách s Petrem Voldánem
-
Když vaří Romové, sejde se u toho celá rodina, říká kuchařský mistr Petr Erin Kováč
O Roma vakeren
-
První kremace byla v Liberci
Auditorium