Pochoutky na talíři
Kolínko z divočáka s uzeným celerovým pyré ochutnal Štěpán Škorpil
Pochoutky na talíři
Region
V pražské restauraci Cafe de Paris na Malé Straně vaří šéfkuchař Ondřej Kynčl. Nadě Konvalinkové a Patriku Rozehnalovi odhalil svůj recept na glazované kolínko z divočáka s uzeným celerovým pyré. Na ochutnávku dorazil i sportovní komentátor Štěpán Škorpil.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Předkrm z malé křepelky s tučnými játry a fíkovou rolkou ochutnal i herec Jiří Ptáčník
Pochoutky na talíři
-
Deset rybích variací a sladkosti z dýně
Kuchařské čarování
-
Skateboardista Martin Pek: Zajezdit si se světovými jezdci v Kalifornii byl pro mě splněný sen
Na férovku s Vavřincem Hradilkem
-
Pozor! Blíží se postrach slovenských kuchařů
Zápisník zahraničních zpravodajů