Pochoutky na talíři
Kolínko z divočáka s uzeným celerovým pyré ochutnal Štěpán Škorpil
Pochoutky na talíři

Region
V pražské restauraci Cafe de Paris na Malé Straně vaří šéfkuchař Ondřej Kynčl. Nadě Konvalinkové a Patriku Rozehnalovi odhalil svůj recept na glazované kolínko z divočáka s uzeným celerovým pyré. Na ochutnávku dorazil i sportovní komentátor Štěpán Škorpil.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Antonín Linha připravil parfait z ovčího sýra se salátkem, ochutnávala Milena Steinmasslová
Pochoutky na talíři
-
Kapr ve dvou úpravách s rychlým salátem a záviny
Kuchařské čarování
-
Nejlepší zvěřinou je dančí maso. Udělejte si z něj guláš!
Pochoutkový rok
-
Jak spojit klasickou českou kuchyni s kuchyní středomořskou? Není to tak nemožné. Přesvědčil…
Rozhlas u plotny