Pochoutky na talíři
Jsou brilantní, chválil Tomáš Klus halušky se zelím. Recept zvládne každý
Pochoutky na talíři
Region
Do pražského Národního pivovaru dorazil zpěvák Tomáš Klus, aby ochutnal halušky se zelím od šéfkuchaře Pavola Glončáka. Nezůstal jen u typického slovenského jídla. Populární muzikant prozradil, jak si vařil v době sportovní kariéry, proč nejí maso nebo jak si vybírá kytary.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Michal Tučný. První banjo si vyrobil z kytary, struny podložil papírem
Příběhy z kalendáře
-
Violoncellista Tomáš Jamník: Ze tří týdnů jsem čerpal energii rok. Chci, aby to zažívali i studenti
Vizitka
-
Na kytaru se začal učit kvůli dívce, láska k hudbě ho dovedla do rozhlasu i k vítězství na Portě
Náš příběh
-
Tomáš Čarnogurský: První člověk, který se aktivně snažil propojit fanoušky s vedením klubu
Na place
-
Thomas Fats Waller
To byl swing
-
Jindřichohradecký rodák Jiří Hromádka zpíval v Rokoku, pak ve Švýcarsku a na zaoceánských lodích
Jihočeši
-
Léto na grilu: Zauďte vepřové kotlety na seně. Provoní širé okolí
Pochoutky na talíři
-
Když jsem jako kluk prvně slyšel banjo, věděl jsem, že na něj musím hrát, říká majitel rodinné firmy
Hovory