Pochoutky na talíři
Jaroslav Sapík uvařil kedlubnovou polévku s koprem a dýňovým olejem
Pochoutky na talíři
Jaroslav Sapík uvařil kedlubnovou polévku s koprem a dýňovým olejem

Region
V Pochoutkách Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal opět představili velkého propagátora české tradiční kuchyně – šéfkuchaře Jaroslava Sapíka z restaurace U Koně v Klokočné u Říčan. Vařili zapomenutou, ale výbornou sladko kyselou kedlubnovou polévku s koprem a dýňovým olejem.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jaroslav Sapík připravil letní salát se sýrem, hruškou a ořechy
Pochoutky na talíři
-
Božská omáčka s králíkem, tak říká Maria Kocjanová svému králíkovi na smetaně s kluzky
Pochoutkový rok
-
Radioporadna
-
Hrách s nudlemi a žemličkový křen
Apetýt
-
Vydatná polévka je zkrátka základ, máme pro vás jednu staročeskou
Kuchařské čarování