Pochoutky na talíři
Jaroslav Sapík uvařil kedlubnovou polévku s koprem a dýňovým olejem
Pochoutky na talíři
Jaroslav Sapík uvařil kedlubnovou polévku s koprem a dýňovým olejem
Region
V Pochoutkách Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal opět představili velkého propagátora české tradiční kuchyně – šéfkuchaře Jaroslava Sapíka z restaurace U Koně v Klokočné u Říčan. Vařili zapomenutou, ale výbornou sladko kyselou kedlubnovou polévku s koprem a dýňovým olejem.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jaroslav Sapík připravil letní salát se sýrem, hruškou a ořechy
Pochoutky na talíři
-
Štěpánská kachna s ořechovou nádivkou
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
O jídle v dobách svatého Václava a nejstarší recepty z našich krajů
Kuchařské čarování
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
105. schůzka: Zabili krále
Toulky českou minulostí
-
Vánoční houbový kuba podle Jaroslava Sapíka
Pochoutkový rok