Pochoutky na talíři
Jan Štěrba zapekl na briošce kozí sýr s jablečno-cibulovou marmeládou
Pochoutky na talíři
Jan Štěrba zapekl na briošce kozí sýr s jablečno-cibulovou marmeládou

Region
Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal přesunuli Pochoutky do kuchyně restaurace Chateau Mcely na Nymbursku. S šéfkuchařem Janem Štěrbou připravili zapečený kozí sýr na briošce s marmeládou z jablek a cibule a se salátkem a zálivkou z pampeliškového medu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pochoutky s Terezií Kašparovskou
Pochoutky na talíři
-
POSLECHNĚTE SI: Pochoutky 7. 10. 2018
Pochoutkový rok
-
Šimlena patří mezi tradiční recepty slezské kuchyně
Vařte s námi
-
Zimní saláty ze zelí, kořenů a slaných ryb
Kuchařské čarování
-
Zákulisí natáčení Pochoutkového roku na sladko: na návštěvě u autorky marcipánových řezů s višňovou marmeládou
Dopolední expres
-
V rodině Marie Kosové dobře znali nejen kardinálské řezy, ale i další recepty rakouské kuchyně
Příběhy z Vysočiny
-
Bytové restaurace. Sociální experiment, jídlo je vedlejší
On Air