Pochoutky na talíři
Jan Štěrba zapekl na briošce kozí sýr s jablečno-cibulovou marmeládou
Pochoutky na talíři
Jan Štěrba zapekl na briošce kozí sýr s jablečno-cibulovou marmeládou
Region
Naďa Konvalinková a Patrik Rozehnal přesunuli Pochoutky do kuchyně restaurace Chateau Mcely na Nymbursku. S šéfkuchařem Janem Štěrbou připravili zapečený kozí sýr na briošce s marmeládou z jablek a cibule a se salátkem a zálivkou z pampeliškového medu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jan Štěrba připravil kozí jogurt s jablky a medem
Pochoutky na talíři
-
Dva kapří recepty, olivy v kuchyni a na závěr koláč s jablky
Kuchařské čarování
-
Kamila Procházková: Proč nepoužíváme čerstvé bylinky?
Host Lucie Výborné
-
Setkání s Lenkou Beňovou, která přinesla do Čech italské cukrovinky, a památkářem Jiřím Hladkým
Dámská jízda
-
Cizrna: Proč je tak prospěšná organizmu? Jaké jsou její vlastnosti?
Abeceda potravin