Pochoutkový rok
Zvěřina je v našich kuchyních často opomíjená. Její příprava přitom nemusí být složitá
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Zvěřina je zdravá a obsahuje málo tuku. Přesto se na ni často v kuchyni zapomíná. Mnozí mají obavy, že příprava zvěřiny je příliš složitá. Podle šéfkuchaře Jaroslava Sapíka se ale nemáme čeho obávat. V kuchařkách najdeme tisíce skvělých receptů.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dobré koláče z Kuchařky „Lady“ od Anastazie Seidlové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Nechybí (téměř) v žádné kuchyni. Jak se ale cibule objevila v českém jazyce?
Okolo češtiny
-
Vánoční houbový kuba podle Jaroslava Sapíka
Pochoutkový rok
-
Sladkokyselé zelí s uzeným
Dobroty Dáši Kubíkové
-
O hledání smyslu
Ranní úvaha
-
Ve vlastní šťávě: Jak jedním tweetem sjednotit národ?
Ve vlastní šťávě
-
Švédský dort po česku. Pro sváteční dny jako dělaný
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Slováci vědí, ostatní jen tuší: nejsou halušky jako halušky
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Žluté, želené, pruhované. Jak zpracovat cukety? A proč jsou vhodné i pro naše oči?
Dva na Dvojce
-
Kvásek doma udržuji už 25 let. Má sílu a je skvělý, říká výživová poradkyně Dagmar Lužná
Dobrá rada