Pochoutkový rok
Známe ten nejlepší a nejlehčí krém do dortu. Radí cukrářka Mirka van Gils Slavíková
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Máme neuvěřitelné množství krémů podle toho, co chceme vyrobit. Ale nehledejte žádné exotické krémy a suroviny. Ten nejlepší krém známe všichni, ale neděláme ho většinou, jak se dělat má.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
I mlsání může být zdravé. Upečte toho méně, ale dokonale vychucené, radí cukrářka
Hovory
-
Jak udělat skvělé ovocné kynuté knedlíky podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Česnekové těstoviny
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kachní prsa s brusinkovou omáčkou. Podzimní česká klasika v kuchyni dotažená téměř k dokonalosti
Vaříme s Habadějem
-
Tomáš Zima: Zakázat betlémy z náboženských důvodů už není o toleranci
Jak to vidí...
-
Nechybí (téměř) v žádné kuchyni. Jak se ale cibule objevila v českém jazyce?
Okolo češtiny
-
Ve vlastní šťávě: Dejte šanci jehněti
Ve vlastní šťávě