Pochoutkový rok
Výborný pečený králík se šalotkami na víně zvaný mican nejmilejší od Vlasty Canové získal v Pochoutkovém roce třetí místo
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Vlasta Canová z Jihlavy se do Pochoutkového roku přihlásila s receptem na pečeného králíka se šalotkami a houbami zalitého vývarem a bílým vínem, kterému dala název mican nejmilejší. Díky receptu, který připomíná domácí zvěřinu, získala v soutěži 3. místo. Vyzkoušejte ho také!
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Mican nejmilejší je dokonale pečený králík se šalotkami na víně od Vlasty Canové z Jihlavy
Pochoutkový rok
-
Zelný houbovec od horalů z Krkonoš
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Kyselica, králík, kontrabáš. Kuchařská inspirace z Valašska
Kuchařské čarování
-
Markéta Hrubešová připravila králičí filety na šalvěji
Pochoutky na talíři
-
Kuřecí čtvrtky na zelí. Připravte si skvělé jídlo kombinující jemné maso s nezaměnitelnou chutí zelí
Vaříme s Habadějem
-
Je nutné mít pro chov králíků magických sedm kotců? Poradí vám zkušená chovatelka Alice Votavová
Radioporadna
-
Bio, nebio. I bez nálepek poznáte králíka, který žil v...
Glosa Pavla Maurera
-
Kuchařka Kamu: Jsem dobrodruh a baví mě život ždímat. Nová kniha je můj absolutní masterpiece
Host Lenky Vahalové