Pochoutkový rok
Vánoční hubník je voňavým dědictvím z Pojizeří a Podkrkonoší, na jeho přípravu se sbírají speciální houby
Pochoutkový rok

Na štědrovečerním stole v pojizerských a podkrkonošských chalupách nemohl chybět hubník, houbovec, hubovec či hubanec a to ještě určitě nejsou všechny názvy pro sváteční pokrm, kterým je zapečená kaše s houbami.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Česko zažívá štrúdlový boom. Vrací se kvalita
Pochoutkový rok
-
Jan Punčochář: Den před Štědrým dnem soutěžíme s kamarády o nejlepší bramborový salát
Pochoutkové Vánoce
-
Lidí s postcovidovými obtížemi je teď méně než po jarní vlně. Menší zájem je i o lázně po nemoci
Zprávy ČRo Olomouc
-
Rybí polévka, pokrmy z hub a brambor a na závěr závin
Kuchařské čarování
-
S vůní tradice: Tipy pro vánoční stůl. O vánoční zvěřině s šéfkuchařem Filipem Sajlerem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Ladislava Jandová: Proč potřebuje baletní umění svůj institut?
Noční Mikrofórum
-
Lenka Sapíková připravila crème brûlée, ochutnávala Simona Postlerová
Pochoutky na talíři
-
Bronzový muž z ME Tomáš Staněk: Na kouli potřebujete být divočejší a bez masa to nejde
Páteční finiš Kateřiny Neumannové
-
Když není samotný cider dost zajímavý, jsme v půlce procesu octa, říkají výrobci Eva a Ivo Laurinovi
Ve vlastní šťávě
-
Se Slavomírem Lenerem už ne o hokeji
Stříbrný vítr