Pochoutkový rok
Vánoční hubník je voňavým dědictvím z Pojizeří a Podkrkonoší, na jeho přípravu se sbírají speciální houby
Pochoutkový rok
Vánoční hubník je voňavým dědictvím z Pojizeří a Podkrkonoší, na jeho přípravu se sbírají speciální houby
Na štědrovečerním stole v pojizerských a podkrkonošských chalupách nemohl chybět hubník, houbovec, hubovec či hubanec a to ještě určitě nejsou všechny názvy pro sváteční pokrm, kterým je zapečená kaše s houbami.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bramborové placičky plněné houbami od Heleny Shejbalové
Pochoutkový rok
-
Petr Lukáš, sběratel vzácných hub
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Rolky, rolády, závitky na talíři a recept na záhorácký závitek s kysaným zelím
Kuchařské čarování
-
Kuchyně našich babiček
Vařte s námi
-
Ve vlastní šťávě: Hub je jako hub
Ve vlastní šťávě
-
V Praze je na Malé Straně schránka na houby. Přineste tu, se...
Česko – země neznámá