Pochoutkový rok
Vánoční houbový kuba, jak ho miluje šéfkuchař Jaroslav Sapík, vás nadchne
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Porotce oblíbené kulinární soutěže posluchačských receptů Pochoutkový rok a známý šéfkuchař Jaroslav Sapík připravil svého oblíbeného houbové kubu. Může se stát předkrmem na Štědrý den, a když vám zbyde poslouží jako základ originální česnekové polévky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nejlepší sekaná je ta prejtová s česnekem a hořčicí od Jany Prudičové z Raspenavy
Pochoutkový rok
-
Ovocný trhanec podle receptu z Jilemnicka
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Polévka z pečených rajčat
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
Nechybí (téměř) v žádné kuchyni. Jak se ale cibule objevila v českém jazyce?
Okolo češtiny
-
Pozor! Blíží se postrach slovenských kuchařů
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Jaroslav Sapík připravil hořčičnou a křenovou omáčku k táliánům
Pochoutky na talíři