Pochoutkový rok
Vánoční houbový kuba, jak ho miluje šéfkuchař Jaroslav Sapík, vás nadchne
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Porotce oblíbené kulinární soutěže posluchačských receptů Pochoutkový rok a známý šéfkuchař Jaroslav Sapík připravil svého oblíbeného houbové kubu. Může se stát předkrmem na Štědrý den, a když vám zbyde poslouží jako základ originální česnekové polévky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 5. 12. 2021
Pochoutkový rok
-
Zelí a jeho využití v kuchyni
Kuchařské čarování
-
Humus: Příprava pomazánky z cizrny není složitá
Na vidličce Romana Pauluse
-
Pečeme na Vánoce! 8 rad a tipů od cukrářky Petry Burianové
Apetýt
-
Rady do kuchyně: Co dělat, aby kotleta byla šťavnatá nebo aby kynuté buchty neokoraly
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Co jsou šmetrdóle? Padesát let starý recept na trubičky pochází z Míkovic, pekly se v Babicích
Rendez-vous
-
Upečte si sladkou Itálii s vánočně naladěnou Maškrtnicí Julianou Fischerovou
Ve vlastní šťávě
-
Přijímací zkoušky na konzervatoř dělala Inge Švandová Koutecká tajně za zády rodičů
Jihočeši
-
Zákulisí natáčení Pochoutkového roku na sladko: na návštěvě u autorky marcipánových řezů s višňovou marmeládou
Dopolední expres
-
Moderátor Petr Jančařík: Lidi by se neměli mračit, je dobré si užívat, že jsme tady na světě
Xaver a host