Pochoutkový rok
Už víme, jak připravit božský čokoládový krém do dortů, koláčů a rolád
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Až budete dělat čokoládovou polevu, zapomeňte na čokoládu na vaření, říká Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Pekl pro anglickou královnu. „Vdolky drobí pejskům. Má ráda čokoládu,“ říká Josef Maršálek
Blízká setkání
-
Oříškové máslo
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Hořím. Startuje nová podcastová série o tom jak pečovat a nevyhořet
Hořím
-
Ovoce je zdravé. Proto jezte čokoládu! radí slovenský...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Nejvíc čokoládou je ta bílá. Obsahuje totiž nejvíc kakaového másla, prozrazuje čokoládník Kovařík
Hovory
-
Ke kynutému těstu musí mít člověk respekt, tvrdí Josef Maršálek
Dámská jízda
-
Pořád čekáme, že věneček bude stát 12 korun. A pak se divíme, že nám nechutná, stěžuje si cukrářka
Host do domu