Pochoutkový rok
Ubrus vždycky sloužil k utírání mastných rukou. Proč už se to dnes nesluší, prozradil Ladislav Špaček
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Dřív se hodovalo převážně pomocí rukou. Kusy masa si stolující brali podle libosti a trhali nebo krájeli dýkou dle chuti. Ani dnes se neostýcháme vzít kuřecí křidýlka do ruky. K dispozici máme ubrousky různých typů. Do čeho si utírali mastné ruce naši předci?
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuřecí stehno za žádných okolností neberte nikdy do ruky, radí mistr etikety Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Šťouchané brambory s cibulkou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Kuchyně našich babiček
Vařte s námi
-
Postní polivka ze syrovátky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Plněná krůtí prsa s rozmarýnovými bramborami. Hledáte-li zajímavý recept, tohle je ta správná volba
Vaříme s Habadějem
-
Kvalitní kuře poznáte zrakem i hmatem. Chlazené se dá uchovat až týden
Radioporadna
-
Kuchařská poradna
Co vás zajímá
-
Rané brambory patří mezi základní potraviny a všichni je milujeme
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Ve vlastní šťávě: Chřest nekouše
Ve vlastní šťávě