Pochoutkový rok
U bazénu i při grilování osvěží 150 odstínů růžového vína
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
K letním dnům patří růžové víno. Pije se zpravidla mladé a dobře chlazené. Hodí se ke grilu, drůbeži, rybám, zelenině i moučníkům. Většinou se od něj očekává příjemné osvěžení, ostatně i proto je v něm méně alkoholu než ve vínech bílých nebo červených.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Restovaná játra s cibulovým čatní od Jana Svobody
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě o spontánně kvašeném víně za poslechu housu
Ve vlastní šťávě
-
Letošní svatomartinská vína jsou velká, unikátní a bohatá, sluníčka bylo hodně, těší se degustátor
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Sabráž? Je to show, hlavně musíte mít dobře vychlazenou lahev sektu, popisuje sommeliér
Hovory
-
Václav Souček: Špačci bez křídel
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Sommeliér Ivo Dvořák: Nekvalitní víno bude i po svaření cítit. Svařujte jen to, které vám chutná
Blízká setkání
-
Vydejte se na Cestu vína. Zámecké vinařství Třebívlice...
Česko – země neznámá
-
Udělejte si krůtí játra na víně. Jednoduché a romantické jídlo skvěle kombinuje nezaměnitelné chutě
Vaříme s Habadějem