Pochoutkový rok
Svatomartinská husa zažívá renesanci. Poradíme, jak ji péct
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Husy se u nás chovají už přes 40 let. Probíhala sice i krizová období, kdy o husy nebyl absolutně zájem, ale posledních pět, šest let je úplně jiných. V období svatého Martina mnozí farmáři nestíhají plnit poptávku. Tento zájem o husy nastartovala mimo jiné i renesance svatomartinských vín. Lidé chtějí hodovat.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pavel Kroneisl: Kráva a svoboda
Rozhlasový sloupek
-
Ukrajinské obilí zdemolovalo trh, prodáváme za ceny z roku 1994, stěžuje si Pýcha
Interview Plus
-
Na výletě k Hudlické skále si můžete natrhat ovoce. O starý sad tam pečují místní zahrádkáři
Dopolední Region
-
Den svatého Martina byl v dobách minulých dnem výplaty a oslav
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Radovanovy hrátky na poli i v kapele
Na nedělní vlně z Pardubic
-
Rozbořený zámeček ve Skrytíně vstává z popela. Nový majitel u něj vytvořil místo pro setkávání
Výlety
-
Host: Dagmar Kubištová, majitelka útulku Dášenka v Lučanech nad Nisou
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Přímo z místa