Pochoutkový rok
Slánku nikdy druhým nepodáváme bez pepřenky. Patří k sobě jako milenci, prozrazuje Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Někdy si potřebujeme v restauraci pokrm dosolit nebo dopepřit. Slánka a pepřenka mohou být na protější straně stolu a my požádáme spolustolujícího, aby nám je podal. Podává se slánka s pepřenkou dohromady, nebo jenom to, co si vyžádáme? Jaká jsou pro to pravidla?
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Když v restauraci převrhnete skleničku, zachovejte poker face, radí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Grilování. Existuje zdravý způsob grilování? Podle čeho vybírat maso?
Jezte, ať vám to sluší
-
Brno: Historické jádro je z velké části v puristickém stylu. Do kaváren se vešlo až 1000 hostů
Proměny měst
-
Se šípkovou, nebo se zelím? Možností, jak připravit zvěřinu, je nespočet. Má to ale svá pravidla
Dva na Dvojce
-
Látkový ubrousek se podle etikety dává na kolena, pečivo neukusuje a meloun krájí příborem
Návod na etiketu
-
Poradna: Čistota v restauracích a správné skladování potravin
Poradna
-
Ve vlastní šťávě: Chřest nekouše
Ve vlastní šťávě
-
Osvěžující ledová káva
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Dagmar Ruščáková: Pečeť ročních období
Nedělní káva
-
Šváb chuťově není špatný, ale lidé u něj mají největší blok, říká Milan Václavík ze spolku Hmyz na talíři
Vařte s námi