Pochoutkový rok
Šéfkuchaři tvrdí, že mražená zelenina je lepší než čerstvá
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
V oblastech, kde mrzlo, znají zmrazování potravin od pradávna. Jenže takzvaným „mrazovým šokem“ se potraviny zpracovávají teprve od poloviny dvacátých let 20. století, kdy s touto metodou přišel kanadský zpracovatel ryb Clarence Birdseye. Od zmrazených ryb se záhy přešlo k zelenině.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ice fishing na Karvinsku. Jezero, které dřív zásobovalo vodou...
Křížem krajem
-
Starousedlík František Komárek ze slezské obce Rohov má na...
Česko – země neznámá
-
Zamrzlé jihočeské rybníky lákají k bruslení. Led ale může být na některých místech stále slabý
Zprávy z jižních Čech
-
Na trhu nejsou letos v zimě prakticky žádná česká rajčata, pěstitelům se nevyplatí vytápět skleníky
Zprávy z Vysočiny
-
Jedna malá porce ryby dodá až polovinu potřebné dávky bílkovin a zdravé tuky pro srdce
Přírodní lékárna
-
Postarejte se po zimě o zahradní jezírko
Co vás zajímá
-
Zmrzlý pelišák od Vlasty Canové
Pochoutkový rok