Pochoutkový rok
Sádlo v minulosti a dnes. V jakých variantách se pochoutka připravuje?
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Naši předci si v předvelikonoční době pochutnávali na pučálce. Nechali naklíčit čočku nebo hrách a takto upravené luštěniny smažili na sádle společně s cibulí. Klíčky jsou velmi zdravé a pomáhají nastartovat a oživit organismus. Ale jak je to se sádlem?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Smaltované nádobí znovu ožívá. A jen tak nezmizí, vydrží po mnoho generací
Pochoutkový rok
-
Názory na ohňostroje rozdělují společnost
Krimipříběhy z kraje pod Ještědem
-
Hospodářův rok: šlahačka, stavění a kácení máje, zarážání hory a vinobraní
Folklorní notování
-
Krasohled, kouzelný bubínek nebo kukátko. Optické hračky v 19...
Špalíček
-
Otloukat nebo neotloukat? Nastal čas sklizně vlašských ořechů
Zahrádkářské tipy
-
Jedlá soda má mnohá využití. Máme pro vás recept proti pálení žáhy
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Udělejte si pikantní kuřecí játra s rýží. Bude to taková nostalgická vzpomínka na naše dětství
Vaříme s Habadějem
-
Ze zabíjačky je nejzdravější polévka a jelítka!
Poradíme vám