Pochoutkový rok
Rychvaldská česneková placka chutná po chlebu a je ochucena česnekem a škvarky
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
V rodinné Rychvaldské pekárně pečou Rychvaldskou česnekovou placku podle vlastní receptury, a to výhradně z kvalitních lokálních surovin a tradičním ručním zpracováním. I díky tomu získala Rychvaldská česneková placka v roce 2014 značku Regionální potravina v kategorii Pekařské výrobky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nejlepší sekaná je ta prejtová s česnekem a hořčicí od Jany Prudičové z Raspenavy
Pochoutkový rok
-
Dobrota pro masožrouty: Vepřové na kmíně
Seriál týdne pod Ještědem
-
Regionální gastronomické speciality České a Slovenské republiky
30 let sami a přece spolu
-
Do těsta mák, polít žahourem a posypat drobenkou. Zkuste vychytané ovocné knedlíky
Radioporadna
-
Umění jíst a překrmovat strnady. Čelisti vaří guláš z Medvěda
Čelisti
-
Deset rybích variací a sladkosti z dýně
Kuchařské čarování
-
V Kytíně se vařily ukrajinské speciality. Místním tak děkovaly ukrajinské běženkyně za pohostinnost
Zprávy Českého rozhlasu Region