Pochoutkový rok
Rychlý kynutý štrúdl neboli trapštrúdl s jablky a mákem upekla Miroslava Kadlová z Borače
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Když je něco hotové rychle, tak se na Moravě říká, že je to trapem. Proto se tento kynutý štrúdl s jablky a mákem jmenuje trapštrúdl. Recept nám prozradila Miroslava Kadlová z Borače – Podolí na Tišnovsku. Je vláčný a kombinace jablek s mákem je překvapivě dokonalá.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tažený štrúdl s jablky od Elišky Plškové
Pochoutkový rok
-
Palírník Ondřej Kopička o ginu odrážejícím sezonu, cirkulární ekonomice a znovuobjevení hořké chuti
Ve vlastní šťávě
-
Vepřové maso se zeleninou a jabčaty
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Božena Němcová: O dvanácti měsíčkách
Čtenářský deník
-
Guláš? Ten byl nejtěžší, překvapilo ukrajinskou provozovatelku restaurace na Špilberku
Zprávy z jižní Moravy
-
Honza Musil uvařil hovězí guláš s paprikou a jablky
Pochoutky na talíři
-
Rychlé jablečné recepty: zkuste si připravit pyré, čaj ze slupek nebo jablečnou dřeň
Babské rady
-
Petr Borkovec: Georgíny
Ranní úvaha
-
Mohelenská hadcová step na Vysočině přežila dobu ledovou
Česko – země neznámá