Pochoutkový rok
Restovaná játra s cibulovým čatní Jana Svobody jsou jak nejjemnější paštika
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Vepřová játra obalená v hladké mouce a sladké paprice orestoval Jan Svoboda z Číhalína na Třebíčsku. K tomu podával cibulové čatní připravené na červeném víně. Krásně se to snoubilo. Můžeme doporučit všem, kteří milují jemné maso a sladkokyselé chutě.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bramborové placičky plněné houbami od Heleny Shejbalové
Pochoutkový rok
-
1933 – pálení „protiněmeckých knih“ v Berlíně
Auditorium
-
Vaše každodenní inspirace: Pro důchod na poštu nebo do banky?
Káva o čtvrté
-
Bobkový list využijete i jinak než jen při vaření. Třeba na bolavé klouby nebo vodu v koleni
Babské rady
-
Fotbalista Kúdela: Indonésie není úplně destinace na fotbal, je to spíše dovolenkové. Baví mě to tu
Na place
-
S chilli olejem jídlo exploduje chutěmi, aniž by bylo přehnaně pálivé, říká jeho výrobce Lukáš Bauer
Ve vlastní šťávě
-
Zachycování a ukládání uhlíku do země by mohlo zpomalit oteplování. Není však řešením pro všechny
Studio Leonardo
-
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Marketing je nástroj destrukce přírody i lidí, varuje šéfka firmy, která se vydala opačnou cestou
Hovory