Pochoutkový rok
Restovaná játra s cibulovým čatní Jana Svobody jsou jak nejjemnější paštika
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Vepřová játra obalená v hladké mouce a sladké paprice orestoval Jan Svoboda z Číhalína na Třebíčsku. K tomu podával cibulové čatní připravené na červeném víně. Krásně se to snoubilo. Můžeme doporučit všem, kteří milují jemné maso a sladkokyselé chutě.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bramborové placičky plněné houbami od Heleny Shejbalové
Pochoutkový rok
-
Sluka s červeným vínem podle Rettigové
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Slaný koláč z Porýní od kuchaře Jana Letovského z pivního baru Nota Bene
Pochoutky na talíři
-
Udělejte si krůtí játra na víně. Jednoduché a romantické jídlo skvěle kombinuje nezaměnitelné chutě
Vaříme s Habadějem
-
Vysíláme živě z Domu vína v Jablonci nad Nisou
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Ve vlastní šťávě o spontánně kvašeném víně za poslechu housu
Ve vlastní šťávě
-
Kde vaří jako v nebi, nemusí se starat o atraktivní lokalitu....
Glosa Pavla Maurera
-
Proč chilské víno dobylo svět?
Zápisník zahraničních zpravodajů