Pochoutkový rok
Restovaná játra s cibulovým čatní Jana Svobody jsou jak nejjemnější paštika
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Vepřová játra obalená v hladké mouce a sladké paprice orestoval Jan Svoboda z Číhalína na Třebíčsku. K tomu podával cibulové čatní připravené na červeném víně. Krásně se to snoubilo. Můžeme doporučit všem, kteří milují jemné maso a sladkokyselé chutě.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Velikonoční sekaná pečeně z trojího druhu masa od Boženy Tompichové s vejci
Pochoutkový rok
-
Vaše každodenní inspirace: Pro důchod na poštu nebo do banky?
Káva o čtvrté
-
Se Zdenou Kabourkovou a Janou Lukešovou jsme si připravili zapečené brambory s brynzou a…
Rozhlas u plotny
-
Josef Kuneš vám představí novou publikaci - kuchařku s názvem "Vaříme s Chody". Hranostaj na…
Špalíček
-
Moumelich z Jilemnicka
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
„Oběd za dvě koruny a nejlepší jahodový koktejl,“ vzpomínají Polední sirény na bývalý automat Koruna
Polední sirény
-
Recept dne; Víno povzbuzuje apetýt
Apetýt